Infrashape Horizontal

Infrashape Horizontal – Fekvőkerékpár

A legújabb generációs alakformáló eszköz minden elvárást felülmúl. Stílusos, modern dizájnú fekvőkerékpár-kapszula, amely több innovatív technológiát is tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagénlámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők).
 

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek és teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvőbiciklis testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés.

Edzés közben kedvenc zenéidre tekerhetsz, miközben a “multivision” kijelző vizuális élményt nyújt.

Mivel csak mellkastól lefelé vagyunk lezárva, nem kell attól tartani, hogy az arcodat magasabb hő érné, de mivel a test egy összefüggő rendszer, azokon a területeken is izzadni fogunk ami nincs elzárva a kapszulában. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád 🙂 

Elképesztő eredmények a túlsúly és a narancsbőr elleni küzdelemben.

A készülék ötvözi a  vákuummasszást az infrafénnyel, így segíti az extra kalóriaégetést, ezáltal a fogyást és a hatékony alakformálást. A kollagénkezelés pedig hozzájárul a bőr megfiatalításához.

 
 

Infrashape Horizontal – Hatásmechanizmusa

Az infrafény melegítő hatása a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul.

A fény-és hőterápia 40-50 Celsiusfokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a testünk, de a körülöttünk levő levegő nem. 

Fokozza a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását. 

Szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

A vákuumtréning a magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása, amely kétszeresen hat a narancsbőrre.

A személyre szabott edzések célja, hogy a lehető legszélesebb spektrumban és különféle edzésformák alkalmazásával (Infrashape Horizontal, XBODY EMS-tréning, funkcionális személyi edzések) fejlesszük testünket és alakítsuk ki a helyes testtudatot.

 Ellenjavallatok

 
  • Terhesség
  • Szoptatás
  • Szív- és érrendszeri betegség
  • Friss műtét
  • Gyulladásos betegség
  • Akut fertőzés
  • Lázas állapot
  • Fájdalmas, kidudorodó visszér
  • Trombózis és arra való hajlam

Mit kell vinnem edzésre?

 

Hölgyeknek kétrészes fürdőruha, vagy pamut rövid short, felül esetleg sportmelltartó, top. Uraknak úszónadrág (nem úszóshort) annak érdekében, hogy alsótestünk minél nagyobb felülete maradjon szabadon. Felsőtestre trikó, polo viselete javasolt. Edzőcipőre nincs szükség.