Filozófiánk

Felgyorsult világunkban minden személyre szabható – az étkezésünk, fizikai aktivitásunk, egészségünk, szórakozásunk – együttesen az egész életmódunk.”
Se szeri –  se száma a különféle technikáknak, módszereknek és nincs ez másként a fitnesz területén sem. Akár csak az elmúlt pár évet nézzük, edzők százai szereznek elméleti és gyakorlati képesítést, hogy emberek segítségére legyenek – ahogyan az újabbnál újabb technológiák jelennek meg a  piacon a testedzés “oltáránál”. A jövő màr az ajtónkon kopogtat (hacsak már be nem lépett rajta teljesen), hogy párat említsünk alkalmazott módszereink közül: Infrashape Horizontal – fekvő kerékpárok, EMS – tréning ( “speedfitness” ), stb.  Minden ember számára az egyik legértékesebb és felértékelt “fizetőeszköze”: az ideje. Legfőképpen az önmagára fordított ideje.  Ehhez kell felzárkóznunk nekünk is – a filozófia és koncepció megteremtésénél, hogy hatékonyak maradjunk, kellemes környezetben, gyors kiszolgálással, maximális teljesítményt érjünk el és vendégeink tökéletes megelégedettséggel távozzanak tőlünk. 🌿✨🙏🏻 Exclusive mozgás stúdió – akár egyéni / privát környezetben zajló edzések vagy kiscsoportos órák – mindig az igényeidhez igazodva és tervezve. 
Légy részese annak, ami egy fitness komplexum hátránya lehet – itt csak rád figyelünk, az időd és a bizalmad értékes számunkra. Maximális felkészültség – szakértelem – odafigyelés – törődés. 
Wonder Shape – Fitness Óbuda csapata Strober Barbara vezető edző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.