Uncategorized

Filozófiánk

Felgyorsult világunkban minden személyre szabható – az étkezésünk, fizikai aktivitásunk, egészségünk, szórakozásunk – együttesen az egész életmódunk.”

Se szeri –  se száma a különféle technikáknak, módszereknek és nincs ez másként a fitnesz területén sem.

Akár csak az elmúlt pár évet nézzük, edzők százai szereznek elméleti és gyakorlati képesítést, hogy emberek segítségére legyenek – ahogyan az újabbnál újabb technológiák jelennek meg a  piacon a testedzés “oltáránál”. A jövő màr az ajtónkon kopogtat (hacsak már be nem lépett rajta teljesen), hogy párat említsünk alkalmazott módszereink közül:  EMS – tréning ( “speedfitness” ), Infrashape Horizontal fekvőkerékpár, Jóga, Pilates , Funkcionális Köredzések, Egyéni- és Kiscsoportos Személyi edzések stb. 

Minden ember számára az egyik legértékesebb és felértékelt “fizetőeszköze”: az ideje. Legfőképpen az önmagára fordított ideje. 

Ehhez kell felzárkóznunk nekünk is – a filozófia és koncepció megteremtésénél, hogy hatékonyak maradjunk, kellemes környezetben, gyors kiszolgálással, maximális teljesítményt érjünk el és vendégeink tökéletes megelégedettséggel távozzanak tőlünk. 🌿✨🙏🏻

Exclusive mozgás stúdió – akár egyéni / privát környezetben zajló edzések vagy kiscsoportos órák – mindig az igényeidhez igazodva és tervezve. 

Légy részese annak, ami egy fitness komplexum hátránya lehet – itt csak rád figyelünk, az időd és a bizalmad értékes számunkra. Maximális felkészültség – szakértelem – odafigyelés – törődés. 

WS – Fitness Óbuda csapata

Strober Barbara

Vezető Edző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük