Edzőink

Zachár Rebeka - kiscsoportos funkcionális edző​

“Számomra a sport nem csak az izmos külsőt jelenti, hanem lelki felüdülést is. Ez az egy-két óra a napomban, amikor megszabadulhatok a stressztől és a vállamat nyomó hétköznapi gondoktól. Ebben az 1-2 órában azonban mindent beleadok, nem számít ilyenkor más, csak az edzésem és hogy a maximális teljesítményt hozzam ki magamból. A sportnak ezt a fajta szeretetét szeretném átadni Nektek is, azt a bizonyos jóleső érzést edzés végén!”


Kozma Kata - jóga oktató

A jóga légzés, áramlás, önismeret, önfegyelem, terápia, testi-lelki orvosság, stresszoldás, belső utazás. Emellett „csak” egy kellemes mellékhatás a szálkásodó erősödő test. A jóga bármilyen életkorban, alkattal, élethelyzetben tökéletes. Kevésbé fog fájni a hátad, nyakad, fejed, könnyebben fogod viselni a stresszt a munkában, mindennapjaidban, türelmesebb leszel, erősödik a testtudatod, nő a kreativitásod, kitartásod, opimizmusod, hamarabb meglátod majd az élet szépségeit. Segít elfogadni és megszeretni önmagadat és ezáltal másokat is. Röviden: a jóga társ az utadon egy teljesebb élet felé.

Strober Barbara - vezető edző / személyi edző

Minden ember számára az egyik legértékesebb és felértékelt “fizetőeszköze”: az ideje. Legfőképpen az önmagára fordított ideje. Ehhez kell felzárkóznunk nekünk is - a filozófia és a koncepció megteremtésénél, hogy hatékonyak maradjunk, kellemes környezetben, gyors kiszolgálással, maximális teljesítményt érjünk el és vendégeink tökéletes megelégedettséggel távozzanak tőlünk. Exclusive mozgás stúdió - akár egyéni / privát környezetben zajló edzések vagy kiscsoportos órák - mindig az igényeidhez igazodva és tervezve.