Edzőink

Zachár Rebeka - kiscsoportos funkcionális edző​

“Számomra a sport nem csak az izmos külsőt jelenti, hanem lelki felüdülést is. Ez az egy-két óra a napomban, amikor megszabadulhatok a stressztől és a vállamat nyomó hétköznapi gondoktól. Ebben az 1-2 órában azonban mindent beleadok, nem számít ilyenkor más, csak az edzésem és hogy a maximális teljesítményt hozzam ki magamból. A sportnak ezt a fajta szeretetét szeretném átadni Nektek is, azt a bizonyos jóleső érzést edzés végén!”


Kozma Kata - jóga oktató

A jóga légzés, áramlás, önismeret, önfegyelem, terápia, testi-lelki orvosság, stresszoldás, belső utazás. Emellett „csak” egy kellemes mellékhatás a szálkásodó erősödő test. A jóga bármilyen életkorban, alkattal, élethelyzetben tökéletes. Kevésbé fog fájni a hátad, nyakad, fejed, könnyebben fogod viselni a stresszt a munkában, mindennapjaidban, türelmesebb leszel, erősödik a testtudatod, nő a kreativitásod, kitartásod, opimizmusod, hamarabb meglátod majd az élet szépségeit. Segít elfogadni és megszeretni önmagadat és ezáltal másokat is. Röviden: a jóga társ az utadon egy teljesebb élet felé.

Strober Barbara - vezető edző / személyi edző

Minden ember számára az egyik legértékesebb és felértékelt “fizetőeszköze”: az ideje. Legfőképpen az önmagára fordított ideje. Ehhez kell felzárkóznunk nekünk is - a filozófia és a koncepció megteremtésénél, hogy hatékonyak maradjunk, kellemes környezetben, gyors kiszolgálással, maximális teljesítményt érjünk el és vendégeink tökéletes megelégedettséggel távozzanak tőlünk. Exclusive mozgás stúdió - akár egyéni / privát környezetben zajló edzések vagy kiscsoportos órák - mindig az igényeidhez igazodva és tervezve.

Rácz Gréta -
kiscsoportos funkcionális edző

" Egész eddigi életemet végigkísérte a sport, ezt a fajta vonalat, melyet jelenleg képviselek pár éve találtam meg. Azóta rengeteg mindent hozzáadott a mindennapjaimhoz és a személyiségemhez - az innen kapott önbizalmat és az edzések alatt felszabadult endorfin adagokat. Ebből az élményből szeretnék Neked, minél többet átadni. Az edzések kicsoportban működnek, az azért fontos, mert személyi edzőként ki van élezve a figyelmem arra, hogy egyesével foglalkozzak a vendégeimmel. Ez itt sem marad el."