Edzőink

Strober Barbara - Vezető edző / Személyi edző

Minden ember számára az egyik legértékesebb és felértékelt “fizetőeszköze”: az ideje. Legfőképpen az önmagára fordított ideje. Ehhez kell felzárkóznunk nekünk is - a filozófia és a koncepció megteremtésénél, hogy hatékonyak maradjunk, kellemes környezetben, gyors kiszolgálással, maximális teljesítményt érjünk el és vendégeink tökéletes megelégedettséggel távozzanak tőlünk. Exclusive mozgás stúdió - akár egyéni / privát környezetben zajló edzések vagy kiscsoportos órák - mindig az igényeidhez igazodva és tervezve.

Zachár Rebeka - kiscsoportos Funkcionális edző

“Számomra a sport nem csak az izmos külsőt jelenti, hanem lelki felüdülést is. Ez az egy-két óra a napomban, amikor megszabadulhatok a stressztől és a vállamat nyomó hétköznapi gondoktól. Ebben az 1-2 órában azonban mindent beleadok, nem számít ilyenkor más, csak az edzésem és hogy a maximális teljesítményt hozzam ki magamból. A sportnak ezt a fajta szeretetét szeretném átadni Nektek is, azt a bizonyos jóleső érzést edzés végén!”


Keserű Dóra - Személyi edző /
kiscsoportos Pilates edző

Születésem óta a sport jelen volt az életemben. Édesapám Judó edző, Édesanyám
által a korcsolya gyerek korom része volt. A sport szeretete a véremben van.
8 éve kezdtem el a Pilatest, 5 éve a TRX-et. Mind a két sport szerelem lett első pillanattól. Ezt a szeretetet és a mozgás élményét szeretném átadni mindazoknak akik az óráimon részt vesznek. Az az egy óra, amikor elfelejted a hétköznapi stresszt, a problémákat és csak a testedre koncentrálsz. Kikapcsolsz és úgy lépsz ki a teremből, hogy teljesen kicserélődött a tested és a lelked is.
Várlak szeretettel az óráimon.